Voorstellen
 
Quality Scales is een winkel gespecialiseerd in autominiaturen in de meest brede zin van het woord, 135m2 gevuld met de nieuwste schaalmodellen. Maar sinds de verhuizing naar Delden hebben we ook een uitgebreid Siku programma in ons assortiment opgenomen. Naast de nieuwe modellen hebben we ook veel uit de oude series in onze vitrines staan, jaren 60 - 80 en 80 tot 00.
 

 
Ondanks dat het aanbod schaalmodellen op onze website zeer uitgebreid is, vindt u in onze winkel nog veel meer dan dat: nostalgische merken en fabrikanten.

In de begin jaren 90 is Quality Scales begonnen als winkel in Glanerbrug en heeft daar de basis gelegd voor een goede bekendheid in de regio op autominiatuur gebied. Vanaf 2009 was Quality Scales gevestigd als webwinkel in Stadskanaal.
Na een periode van 3 jaar weg te zijn geweest is Quality Scales terug in Twente. Wij hebben er voor gekozen om de internet verkoop weer te combineren met een winkel.
 
Na 10 jaar gevestigd te zijn geweest aan de Marktstraat zijn we in april 2022 verhuisd naar de Langestraat 47 te Delden.
Geopend :
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
 
Wij wensen u veel plezier met het shoppen op deze site en verwelkomen u ook graag in onze winkel in Delden.

Categorie